A falvakból, kisebb településekből folyamatos a nagyvárosokba történő áramlás, különösen Budapestre költöznek sokan, leginkább munkahely reményében.

Azonban az utóbbi időben a vidékre történő költözések száma is megnőtt. Egyre több ember választja a szmogos nagyvárosok nyüzsgése és az állandó rohanás helyett azokat a tiszta levegőjű kisebb városokat, ahol nyugodtabban élhetnek, kevesebb a stressz, de mégis viszonylag közel vannak Budapesthez, így az ottani munkahelyekről és programokról sem kell lemondani.

Például Érd, Szentendre vagy Solymár népszerű célpontok, de a költöztetés Gödöllő területére is gyakori megbízásunknak számít. Bár az ingatlanok Gödöllőn is egyre drágábbak, az árak még így is jelentősen alacsonyabbak a harminc kilométerre található Budapest ingatlan árainál.
Amennyiben megvan a következő otthona, mi elköltöztetjük oda minden gond vagy fennakadás nélkül. Bútorai, berendezési tárgyai és csomagjai nálunk a lehető legjobb kezekben lesznek. Munkatársaink nem csak ideiglenesen vannak a szakmában; csapatunk összeszokott, tapasztalt szakemberekből áll, akiknek a költöztetés a hivatásuk. Mindig időben, a megbeszélt időpontban érkezünk, és nálunk a határidők sem csak tájékoztató jellegűek; mi komolyan vesszük őket.

Professzionális költöztetőként munkánk minőségére garanciát vállalunk, és nagy hangsúlyt fektetünk az általunk használt eszközökre is.

Mindegyik teherautónk és furgonunk új, és tökéletes állapotban van. A különböző méretkategóriába tartozó járművekkel hatékonyan lefedhetünk bármilyen igényt, sőt, még pótkocsival is rendelkezünk, amiben tényleg minden elfér.

Pontos árajánlatot ingyenes helyszíni felmérésünk után adunk, ami garantáltan nem egy csillagászati összeg lesz.

Jól tudjuk, hogy a legtöbben a hétvégeken költöznek, ezért nálunk nincs hétvégi felár sem, ráadásul semmilyen rejtett költséggel sem kell számolnia. Mivel a hétvégi, illetve a hónap végi időpontok gyorsan betelnek a naptárunkban, érdemes legalább pár héttel előre megrendelnie szolgáltatásainkat. Előfordul, hogy sürgős költöztetési megrendeléseket is fel tudunk venni, persze csak észszerű keretek között, hiszen a fizika törvényei ránk is vonatkoznak, és fél nap alatt nem tudunk megszervezni egy költöztetést.