A MarilyNails indulásakor azt tűztük ki célunkként, hogy bármelyik műkörmös szakember megtalálhassa kínálatunkban azt, ami keres,

legyen akár egy nagy tapasztalattal rendelkező profi, akár egy fiatal kezdő. Ezért termékeinkkel a középkategória tetejét vettük célba; ez azt jelenti, hogy megfizethető áron kínálunk kiváló minőséget. Bátran kijelenthetjük, hogy ár/érték arányunkkal nehéz versenyezni.

Amikor kifejlesztettük műköröm kellékeinkek és az alapanyagokat, nem csak arra törekedtünk, hogy a velük alkotott műkörmök a lehető legjobb minőségűek legyenek, hanem arra is, hogy a mindennapos szalonmunkát megkönnyítsük.

Termékeink immár több, mint 10 különböző országban is megvásárolhatóak, míg Magyarországon több, mint hatvan partnerünk van.

Építő zselék és gél lakkok mellett értékesítünk többek között reszelőket, ecseteket, díszítő porokat és szálmentes törlőket is. Kínálatunk egyik legújabb büszkesége a forradalmian új Vision Acryl gel termékcsalád. A gélek tubusa is igazán praktikus, mivel a tetejük nem csak lecsavarható, de fel is pattintható.

Ennek három előnye is van, hiszen egy kézzel is könnyen használható, a benne lévő anyag pontosabban adagolható, továbbá az utolsó csepp gélt is fel tudjuk használni, hiszen az nem fog beleszáradni és kárbamenni.

Az akrilzselék a legnépszerűbb színekben érhetőek el; ezek nem mások, mint a nagyon élénk, jól átkötő világos White, a tökéletesen tiszta és átlátszó Clear és a melegebb árnyalatú, mély tónusú Cover Pink.

Használatukkor a tökéletes eredmény eléréséhez Vision Acrylgel Fluid segédfolyadék és Vision ecset használatát javasoljuk.

Mindenképpen észben kell tartani, hogy a Cover Pink és a Vision Acrylgel White csak Vision Acrylgel Clear-ből kialakított alapréteggel együtt alkalmazható.
Jelenleg csak Magyarországon belül van lehetőségünk kiszállítani, egyéb országokba egyelőre sajnos nem; azonban külföldi partnereink listáját megtalálhatod honlapunkon. Amennyiben 15.000 forint felett rendelsz, a kiszállítás is ingyenes.


Hasonló cikk: Nem csak az épített köröm lehet tartós és szép