A padlók már az ősidőkben is burkoltak voltak; ez a burkolat sokféle lehetett, például díszmozaik vagy márvány, de az egyszerű, döngölt agyagpadló is évszázadokon át népszerűnek számított, Magyarországon egészen a huszadik századig. Napjainkban a laminált padló, a parketta, a csempe és a műanyag vinyl padló számít a leginkább elterjedtnek, azonban megérkezett a padlók legújabb generációja, a csiszolt beton padló, a Husqvarna Superfloor.

Más megoldásokkal ellentétben nem igényel semmilyen burkoló vagy fedőanyagot, csupán betonra van szükség, ami viszont a legtöbb esetben már egyébként is rendelkezésünkre áll.

Bármilyen padlóképező anyagról is legyen szó, előbb-utóbb szinte biztosan elkezd porladni, felválni, leválni, mozogni vagy repedezni.

Ezzel szemben egy szakszerűen kivitelezett csiszolt betonpadló gyakorlatilag örökké tart a megfelelően történő karbantartás mellett. Tartóssága mellett számos más előnnyel is bír.

Rendkívül strapabíró, aminek köszönhetően a legdurvább külső hatásoknak is ellenáll. Gond nélkül közlekedhetnek rajta munkagépek is. Leggyakrabban gyárakban, raktárakban, iskolákban, múzeumokban, bevásárlóközpontokban, repülőtéri terminálokban, parkolóházakban és mélygarázsokban kerül alkalmazásra, tehát ott, ahol jelentős gyalogosforgalomnak vagy másmilyen terhelésnek van kitéve, azonban dekoratív, tükörsima, mégis csúszásmentes kialakításának hála lakóépületekbe is ideális választás lehet.

Cégünk négy különböző koncepciót kínál, hogy bárki megtalálhassa a számára ideális padló megoldást.

A Bronze számít a legegyszerűbb típusnak, aminek jellemzője a sima és matt felületet, illetve az, hogy a beton belső kőszerkezete nem látható. Kopásállósága nem számít kiemelkedőnek a betonpadlók között, így leginkább olyan helyekre ajánlott, ahol a padló igénybevétele viszonylag kisebb.

A Silver Superfloor rendkívül erős és a kőszerkezet is teljes mértékben látható, felülete kevésbé polírozott, ezért matt hatást kelt.
Ha ragyogóan fényes és szép felületű padlóra vágyunk, a Gold Superfloor a legjobb választás.
A Platinum valódi terazzo hatású padló. Több alkalommal is mélyen csiszoljuk, illetve polírozzuk, aminek köszönhetően simasága, kopásállósága és megjelenése is egyedülálló. Nem véletlen, hogy ez számít a leggyakrabban választott Superfloor felületnek.

A Superfloor folyamata nem csupán a beton csiszolásából áll, hanem magában foglalja az újonnan öntött, vagy már meglévő betonpadló mechanikus javítását is.
Amennyiben többet szeretnél megtudni erről a páratlan technológiáról, vagy bármilyen kérdésed van, hívd ügyfélszolgálatunk!