A Ferihegy Airport Parkingot (röviden csak F.A.P.) azért hoztuk létre, hogy a reptéri parkolás többé ne okozzon gondot azoknak, akik autójukkal kívánják megközelíteni a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. Létesítményünk egyidejűleg több, mint háromszáz személyautót képes befogadni.

Ügyfeleink igény szerint választhatnak a nyitott és fedett beállóink, illetve zárt garázsaink között.

Reptéri parkolónk Vecsés területén található, ahogyan részben a repülőtér is, tehát mindössze néhány perces utazásra kell számítani. Ez a reptéri transzfer nálunk oda és vissza is teljesen ingyenes; munkatársaink légkondicionált kisbuszokkal viszik el Önöket a 2A és 2B terminálokig, méghozzá a lehető legközelebb a bejárathoz, majd a hazaút után ügyfeleinket vissza is juttatjuk autójukhoz; mindössze annyit kell tennie, hogy felhív minket a csomagok átvétele után. Kollégáink segítenek a csomagok pakolásában is; ezzel, illetve az adminisztrációval együtt nagyjából tíz percet vesz igénybe a transzfer, még viszonylag nagyobb forgalommal számolva is.

Ismertek vagyunk arról is, hogy nálunk a parkolás árak bátran nevezhetőek fapadosnak, hiszen megfizethetőek. Ráadásul nem csupán első ránézésre tűnnek alacsonynak, hanem valóban azok; ez azt jelenti, hogy nálunk nem kell rejtett költségekkel vagy apróbetűs részekkel számolni. A honlapunkon feltüntetett árak már az áfát is tartalmazzák. Cégünknél a fizetésre távozás előtt kerül sor, kizárólag készpénzben. Ha felmerül valamilyen speciális igénye, vagy hosszú távra tervez velünk (minimum hat hónap), van lehetőség egyedi szerződéskötésre és az árak egyedi megállapítására is.

Biztos lehet benne, hogy amennyiben minket választ, autója a lehető legnagyobb biztonságban lesz. Létesítményünket a nap huszonnégy órájában felügyeljük, többek között éjjellátó kültéri kamera rendszer segítségével. Jól tudjuk, hogy az autók hosszabb leállást követően gyakran nehezen indulnak be, ezért bevezettük ingyenes indítóakkumulátor töltés („bebikázás”) szolgáltatásunkat.

Érkezzen bármelyik irányból is, parkolónk könnyedén megközelíthető. Az M0-ás felől érkezve az M0-M4 reptéri csomópontján keresztül, míg Budapest felől a Repülőtéri gyorsforgalmi úton és a vecsési 400-as úton a legegyszerűbb. Hely foglalható e-mailben és a honlapunkon található űrlap kitöltésével is, azonban ha sürgős, a telefonos megkeresést ajánljuk. Automatizált igazoló e-mailek helyett mi minden rendelésre személyesen írunk vissza, ezért erre esetenként akár néhány órát is várni kell. Legyen Ön is egy újabb, elégedett ügyfelünk!