Az elmúlt időben sokan próbáltak valamilyen alternatív módot találni korszerűtlen fűtési rendszerük modernizálására, vagy egyéb lehetőségekkel, lakásuk valamilyen megfelelő szigetelési módozatai közül választani egy megfelelőt.

Számláink mértéke az elfogyasztott gáz és villamos áram függvénye, így célszerű korszerűsíteni például a fűtési rendszerünket, amennyiben ez régi és elavult. Ezek közül az egyik módszer a klíma vagy a hőszivattyú lakásba történő beszerelése. Mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai is, mely attribútumoknak alaposan utána érdemes nézni, amennyiben erre a döntésre adjuk a fejünket.

A cégünk által forgalmazott Windex hőszivattyúk nagymértékben testreszabhatóak, sokfélék s nagyon verzatilis eszközök.

Eszközeink egyaránt alkalmasak hűtésre és fűtésre is, valamint szinte minden fajta rendszerhez adaptálhatóak, teljesítménytől, kiviteltől függetlenül.

Gépeink sokfajta típusban kaphatóak, melyek közül vásárlóink kedvence a léghűtéses változat, mely általában egy axiál ventilátoros kialakítású kültéri kompakt folyadékhűtő.

Hasonló kültéri változatban kapható még ezek mellett a centrifugál ventilátoros változatú folyadékhűtő is. Beltéri egységeink akár külső vizes kondenzátor egységgel vagy külső hűtőközeges, kondenzátor egységgel vannak felszerelve.

Windex folyadékhűtőink Észak Olaszországban, Udinében készülnek és általánosságban kijelenthető, hogy a gépek a komfort hűtés igényeit kiszolgáló széles hűtési spektrumot átfogó folyadékhűtők. A termékpaletta széles spektrumú, egészen az 5kW-tól 1MW nagyságig elérhetőek több sorozatban, megfelelő kültéri esztétikus kialakítással. A jelentős mérnöki háttérnek köszönhetően rendszereink teljesen egyedivé formálhatóak, így a beszerelendő gép könnyedén alakítható az aktuális projekthez mind a vezérlés mind pedig a belső szerkezetet tekintve. A megtervezés során segítséget nyújtunk az gépészeti, építészeti sajátosságokhoz igazítani a beszerelendő hőszivattyú műszaki paramétereit együttműködve tervezőkkel.

Energiatakarékosság terén elmondható, hogy gépeink megfelelően hatékonyak. Lehetőség van lépcsőzetes kompresszor kapcsolásra is, így elérhető, hogy a kompresszorok egyenként léptetve kapcsolódnak a hűtési folyamatba, amely végső soron a teljesítmény akár 90%-os csökkenését is ígérheti.

Gépeink tehát képesek egyaránt hűteni és fűteni is. Ezt egy speciális hűtőköri kialakítással érjük el, így a fűtési üzemre alkalmassá tesszük a folyadékhűtőt, ezáltal megoldjuk a komforttér fűtését és hűtését is egyaránt.

Vásárlás előtt mindenképpen informálódjon előzetesen, mivel számtalan kivitelű és teljesítményű hőszivattyú áll cégünk rendelkezésére, melyből akár előzetes egyeztetéssel is lehetséges választani, szakembereink tanácsa mellett. Válasszon minket, és győződjön meg a minőségről első kézből.


Hasonló cikk: Piacvezető technológiák, korrekt áron