A citrusos kandírozott gyümölcsök egyszerre édes és savanykás íze önmagában is kellemes. Valódi csokoládéba mártva a végeredményt leírni sem kell, szinte mindenki azonnal megkóstolná.
A TITOKZATOS BERGAMOT
A bergamot kellemesen fanyar héja étcsokoládéba mártva különleges ízélményt nyújt. Egyszerre citrusos és kesernyés, ahogy a bergamot narancs, aminek a héjából készül.
A PIKÁNS GYÖMBÉR
Ha szereted az egzotikus fűszerek világát, akkor próbáld ki a csokoládéba mártott gyömbért. Jótékony hatása miatt sokan gyógyszerként fogyasztják. Vitaminban gazdag, immunerősítő hatása is van. Íze pikáns és erőteljes, különleges élményt nyújt!
AZ EGZOTIKUS MANGÓ
Mangó, a szerelem gyümölcse, Indiából indult hódítóútjára több ezer évvel ezelőtt. Íze jellegzetes, ha körül kellene írni, akkor talán az őszibarack és ananász ízének egy sajátos keveréke lenne. Magas C-vitamin tartalma mellett immunerősítő, antibakteriális és antioxidáns. Csokoládéval párosítva csábítóan finom!
AZ ÉDES ANANÁSZ
Az ananász frissen lédús, rostos húsa a nyár hangulatát idézi fel, számtalan kedvező hatással van szervezetünkre. Kandírozott formában is megragadó édes íze remek összhangot alkot a csokoládéval.
A KLASSZIKUS NARANCS
A kandírozott gyümölcs csokoládék közül az egyik legismertebb és legnépszerűbb a csokoládéba mártott kandírozott narancshéj. Vigyázat,minőségi étcsokoládéval párosítva veszélyesen eteti magát, csábítóan finom!
AZ ISTENI CITROM
Ha már ettél kandírozott narancsot és ízlett, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a kandírozott citromhéjat is, ami igazán megbolondítja a csokoládét. Egyszerre édes és savanyú, lenyűgöző párosítás!