Manapság már egyre több hölgy visel műkörmöt, mert nagyon nőies, és ápolttá varázsolja a kezeket.

De sokan nem szeretik a hosszú körmöket, vagy éppen a munkájuk nem engedi meg, hogy épített körmöt viseljenek. De ez nem jeleni azt, hogy akkor le is kell mondaniuk a szép körmökről, hiszen már más módon is lehet szép és ápolt a körmünk.

Ha tartós és szép körmöket szeretnénk építés nélkül, akkor minden bizonnyal a gél lakk lehet a legjobb megoldás a számunkra. Ugyanis nagyon tartós, akár három hétig is fennmarad, mégis nagyon szép és elegáns. Rengeteg féle színben megtalálhatóak a lakkok, így biztosan mindenki megfogja találni a számára legszebb színt. Hatalmas a választék a gél lakkok között, de ha igazán minőségi és tartós anyagot keresnénk, akkor az opi gél lakk biztosan tökéletes választás lesz a számunkra. A lakk kopásálló, így még a nagyobb igénybevétel sem fogja megviselni a körmöket.

Nagyon gyorsan megköt LED lámpában, így igazán gyors segítség a szalonmunkához a mindennapokban. Az anyag eltávolítása nagyon egyszerű, ugyanis a reszelés mellett nagyon könnyen oldható is, így a saját köröm megsértése nélkül is eltávolítható.

Sokan azt gondolják, hogy a gél lakk nem alkalmas arra, hogy hosszabb körmökön is viseljék, pedig ez egyáltalán nem igaz, ugyanis erős és tartós anyagának köszönhetően, hosszabb saját körmön is tökéletesen viselhető. Persze alkalmazhatjuk épített körmökön is, hogy a lehető legszebb végeredményt nyújtsuk a vendégek számára.

Az opi gél lakkok tartósságának köszönhetően, egyre több hölgy választja a saját körmének megerősítésére a gél lakkot, mert könnyed mint egy lakk, de mégis nagyon tartós. A szalonunkban biztosan nagy kedvenc lesz a rengeteg vibráló szín, ezért mindenképpen érdemes lesz a gél lakkokból bevásárolni. Nem csak a vendégek fogják kedvelni az opi lakkokat, hanem mi is, mert nagyon könnyű vele dolgozni, és igazán tartós és szép végeredményt fogunk biztosítani vele a vendégeknek.

Ezért felejtsük el bátran a hosszú épített körmöket, mert a gél lakokkal is csodálatos és tartós körmeink lehetnek.

Az anyag ára is nagyon kedvező, ezért próbáljuk ki őket bátran, mert biztosan nem fogunk benne csalódni. A webshopból való rendelés nagyon egyszerű, hiszen csak pár kattintás az egész, és a hatalmas választékkal biztosan elégedettek leszünk, ezért nézzünk körül alaposan, hogy megtaláljuk a kedvenc új színeket.

A szalonunkban mindig figyeljünk arra, hogy a vendégeknek legyen több választási lehetősége, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő színeket és anyagokat. Ha pedig opi lakkokkal dolgozunk, akkor nem csak szép, de tartós körmökkel fognak távozni a vendégeink, így biztosan visszafognak járni hozzánk a későbbiekben is.