A Makeitonline hosszú évek tapasztalatával rendelkezik honlapok, weblapok tervezésén túl a webfejlesztés területén is. Megrendelőink igényeihez versenyképes áron alkalmazkodó megoldásaink mindig személyre szabottak és egyediek! A csapatunkban dolgozó kitűnő fejlesztő és programozó szakemberek saját fejlesztésű kóddal állítanak elő szoftvert! Korrekt, igényes, megbízható munkát végzünk, s elsődleges célkitűzésünk, hogy ügyfeleink hosszú távon is elégedettek legyenek velünk!
Webfejlesztő tevékenységeik között megtalálható PSD-ből HTML5 sitebuild készítése, CSS3 és jQery animációk megvalósítása, de Magento és WordPress rendszerekhez template fejlesztése is! Cégünk, a Makeitonline ugyancsak segítséget tud nyújtani IOS, Android, windows mobile platformra épülő applikációk elkészítésében, de szívesen elkészítjük megbízóink saját elképzeléseire szabott 3D honlapjait is!
Ügyfeleink részére a Makeitonline a kiváló megjelenésen kívül a marketinget is biztosítjuk! Ha felkeltettük érdeklődését keressen meg bennünket bátran! Ha webfejlesztés makeitonline!