Információt keres a Széchenyi Pihenő Kártyáról? Szeretné tudni, hogy a választott Szépkártya elfogadó helyen mely alszámlákról fizethet? Nézzen be hozzánk!
Ön melyik alszámlára kapja béren kívüli juttatását? Ön döntött, vagy a munkáltatója? Tudta-e, hogy már több mint negyvenezer Szépkártya elfogadó hely van az országban? Kérdései vannak a juttatással kapcsolatban? Ne habozzon, nézzen utána az Önt érdeklő dolgoknak honlapunk írásai között!

A legtöbb Szépkártya elfogadó hely az OTP Pénztárszolgáltatóval áll szerződésben. Mindez annak köszönhető elsősorban, hogy 2011 nyarán ez a kibocsátó volt a Szépkártya piacon az első. A Bank piacvezető szerepe a mai napig jelentős, azonban a másik két jelentős kártyakibocsátó pénzintézet, az MKB és a K&H szerepe is meghatározó.

Tudta Ön is, hogy 2013. január 1-től már a pihenőkártya-kibocsátók piaca is nyitottabbá vált? Honlapunkon megismerkedhet a Tempo Egészségpénztár és az Optisoft Nyrt.

gondozásában megjelenő Tempo Szép Kártyával is. Az egészségpénztár megjelenése arra enged következtetni, hogy a Szépkártya elfogadó helyek között több lesz az egészségmegőrzést, a megelőzést ösztönző szolgáltató. Az egészség kérdése ugyanis kisebb piaci rést jelent a Szépkártya-piacon.

A Széchenyi Pihenő Kártya alszámlái sok színvonalas szolgáltatást tesznek elérhetővé a kártyabirtokosok számára. A népszerű vendéglátás alszámla a mindennapok során is hasznos segítséget nyújthat, hiszen a Szépkártya elfogadó helyek között ételfutár szolgálatok, gyorséttermek is megtalálhatóak. A szabadidő zseb szolgáltatásai pedig nagyon sok területet lefednek.

Portálunkon szeretnénk a Széchenyi Pihenő Kártya program minden résztvevője számára friss és hasznos információkkal szolgálni. Tájékozódjon rendszeresen a SZÉP kártyával kapcsolatos hírekről weboldalunkon.