Darázsirtó szakcégünk egyedülálló árazást vezetett be a magyar kártevőirtó piacon.
Az „X-Ft-tól + kiszállási díj” árképzés helyett fix egységárakat vezetett be a darázsirtó munkákra. Pest megye teljes területén a látható darázsfészek irtása 15.000Ft.
A rejtett darázsfészek irtása 20.000Ft. Utóbbi esetében természetesen csak a konkrét berajzási pontú darázsfészekre vonatkozik az ár. Nincs kiszállási díj, nincs kilóméterpénz, nincs rejtett költség. Nem éri a helyszínen meglepetés, nem keresünk kifogásokat.
Természetesen valamennyi darázsirtás munkánkra garanciát vállalunk. Amennyiben nem szűnik meg a darázs berajzás, ingyen megyünk újra. Fontos, hogy mielőtt darázsirtó szolgálatást rendel, pontosan győződjön meg a berajzás helyéről és megközelíthetőségéről.
A szakember számára ezen információk rendkívül fontosak – a munka és technológia jellegének kiválasztásában.
Darázsfészek eltávolítás, padlásról darázsfészek leszedés, kirajzott méhek befogása. Rejtett hely sem akadály, porozógépes darázsirtó technikánkkal a legmélyebb zugokból is a kifüstöljük , pontosabban kiporozzuk a csípős hártyásszárnyúakat.
Tekintse meg darázsirtó videóinkat az oldalunkon, rendeljen darázsirtást kockázat nélkül, fix áron – teljeskörű garanciával.