Ha megunta, hogy rendszeresen palackozott ásványvizet cipeljen otthonába, vagy elégedetlen a konyhai csapból folyó víz minőségével, egyszerűen a beépíthető vízszűrő megadja Önnek a választ arra a kérdésre, hogy miként gondoskodjék szerettei és saját maga számára a mindennapi életünkhöz nélkülözhetetlen, tiszta, egészséges ivóvízről.
A rozsdamentes vízszűrőházzal készült, hatékonyan működő szűrőbetéttel ellátott, egyszerűen beépíthető vízszűrő hideg-melegvizes berendezéseink működésük közben az összes hagyományos vízkezelési módszert, a mechanikai szűrést, az ioncserés szűrést, a szorpciós szűrést és a fertőtlenítést is alkalmazzák, ill. elvégzik! A beépíthető vízszűrő kiszűri a nemkívánatos szennyeződéseket, ideértve a klórt, a vasat, a nehézfémeket, különböző mechanikai részecskéket, növényvédő szereket, kőolajszármazékokat, és egyéb szerves anyagokat is! A vizet szagtalanítják, és csökkentik annak keménységét is.
Beépíthető vízszűrő használatával ivóvize kristályosan tisztává válik, ételei, italai pedig ízletesebbek lesznek. A beépíthető vízszűrő további előnye, hogy alkalmazásával meghosszabbíthatja egyes háztartási eszközei élettartamát is, hiszen a szűrt víz lényegesen kevesebb vízkőlerakodást okoz! Természetesen a vízből kiszűrt anyagok a szűrőbetéten előbb-utóbb felhalmozódnak, ezért a szűrőbetét cseréje fél és egy év között mindenképpen javasolt! Igaz, a beépíthető vízszűrő jelzi, ha szűrőbetétjét cserélni kell, hiszen − használat, igénybevétel függvényében − a víz egy idő múlva már nem a megszokott sebességgel fog átfolyni, és nem lesz olyan tiszta sem. Természetesen ezt a pontot nem szükséges megvárnia! Amennyiben azt szeretné, ha beépíthető vízszűrő mindig tiszta, higiénikus módon megszűrt vízzel álljon rendelkezésére, akkor mindössze annyit kell tennie, hogy rendszeresen gondoskodik készüléke szűrőbetétjének cseréjéről.