Magyarországon a 2013-as évben a kutatók arról számoltak be, hogy az előző évhez képest nőtt az internetes vásárlók száma. Gumibomba.hu a gumi webáruház igen sok mindent tesz annak érdekében, hogy minél jobb minőségű abroncsokat forgalmazzanak ügyfeleik számára igen kedvező áron.

A portál üzemeltetői számára igen fontosak az elégedett ügyfelek, így a portált nem csak egyszerű web áruházként üzemeltetik, hanem igyekeznek az oda látogatókat minél több információval ellátni. Sokak számára igen fontos, hogy egy olyan web áruházból vásároljanak, ahol a tökéletes minőség és az egyszerű kezelhetőség mellett minél több információt is kapjanak az egyes termékekről.

Ezen felül pedig minden aktualitást és fontos információt megtudhatunk a gyártókról, valamint a legújabb innovatív fejlesztésekről is. Amennyiben úgy döntünk, hogy egy adott termék megfelel számunkra, nincs más dolgunk, mint leadni a rendelésünket, hiszen ezek után a cég munkatársai már meg is kezdik a rendelés összeállítását, valamint a pontos, időre történő leszállítását.