Fővárosunk igen nagy területtel rendelkezik. A http://www.lefolyo.hu/dugulaselharitas-2-kerulet/ oldalon választ kaphatunk arra, hogy a portált üzemeltető cég milyen széles körben tevékenykedik.

Mivel fővárunk kerületekre van osztva, így vannak olyan dugulás elhárító cégek, amelyek bizonyos részeken nem vállalnak megbízásokat. Ennek az oka igen egyszerű: Amennyiben komoly dugulással van dolgunk, a segítségre azonnal szükség van. Amennyiben viszont az adott cég túl messze van az ingatlanunktól, sajnos elő fordulhat, hogy nem érnek oda az előre vállalt időben.

Ezekben az esetekben pedig, ha például a víz elárasztotta a fürdőszobánkat vagy a konyhánkat, komoly anyagi kárunk is keletkezhet az idő múlásával. Ezzel szemben vannak olyan cégek is, melyek a főváros egész területén tevékenykednek, hiszen számukra nem okoz problémát, hogy akár egy órán belül kiszálljanak a megadott helyszínre.

Így érdemes célzottan keresni, amennyiben dugulással van problémánk, hiszen a rövid időn belüli kiszállás rengeteg pénzt spórolhat meg számunkra.